Strandtugg – Så mycket mer än bara mat!

Strandtugg är mer än en restaurang, det är en mötesplats för såväl god mat och dryck som dagshäng på stranden med SUP och glass. Att det blivit en succé behöver vi kanske inte berätta men att bygga på stranden är kontroversiellt. Här har man verkligen lyckats med att få verksamheten att smälta in i omgivningarna och när man kommer gående på spången och ser byggnaden med havet som bakgrund går tankarna mot betydligt sydligare breddgrader. Mannen bakom projektet är Niklas, vi fick ett samtal med honom för att höra lite mer om hur allt startade. 

Vad fick dig att ta steget och starta just Strandtugg? En lång story, men en kommunhandläggare som bor i Höllviken tog kontakt då de tyckte att vi skulle svara på tävlingen som var utlyst kring projektet. Jag är så glad för henne, närmare bestämt Linda Eriksson, har henne att tacka för mycket. Sen var det en resa att rita och projektera Strandtugg. Men så roligt, älskar den delen av arbetet med färg, form och inredningen, att få rätt känsla. Namnet satte jag i liften i Åre och när domänen var ledig så var det som menat tycker jag.

Vad är det som gör er speciella och unika? Läget är ju något alldeles extra tycker jag, de dagarna när havet är turkost och ligger som en spegel eller när havet mullrar på, tycker jag om som mest! Är så stolt och älskar denna verksamheten så mycket.

Vad erbjuder ni förutom restaurangen? Vi har ju SUP som man kan hyra och så vår lilla kiosk med glass.  Sen i år kommer vi försöka göra lite familjedag på en eller två dagar där vi vill bjuda på lite saker och skapa ett härligt häng på stranden för alla, men det kommer mer info så snart allt sitter på plats.

Har ni något spännande på gång i vår sommar som ni vill dela med er av? Det kommer vara livemusik i sommar på några utvalda dagar och vi skall försöka få till lite dans/club på plan 2 några kvällar. Vi får se hur det landar men hoppas att det blir väl mottaget.

Strandtugg

"Namnet satte jag i liften i Åre och när domänen var ledig så var det som menat tycker jag."

Vilken är din favoritplats här nere på näset? Jag äter gärna ute på resturang hos kollegorna, ogillar verkligen ordet konkurrenter, man skall hjälpas åt och rekommendera varann, det gillar jag. Själv

gillar jag verkligen Bar Bistro och Jp:s här nere. I övrigt jobbar jag ganska mycket och trivs för det mesta med det. Favoritplatsen blir nog ändå hemma och gärna med familjen, är där lite goda vänner över på gött häng så trivs jag också med det 😉 Vi håller på att bygga hus här i Kämpinge och blir klara nu i juni, längtar så mycket, då skall det hängas hahaha!!! 

Kul att ni hörde av er och lycka till med ert fina arbete!

Vill du läsa mer och inspireras, läs mer på strandtuggs hemsida.

Vill du veta vad din bostad är värd?

Fyll i formuläret så kontaktar vi dig för en kostnadsfri värdering.

Mäklare Skanör Falsterbo Ljunghusen Höllviken Vellinge

Vi tar oss tid

Hos oss får du alltid två mäklare som tillsammans jobbar med din försäljning. Vi är båda två närvarande på visningarna för att kunna ge varje potentiell köpare den tid de behöver med oss för att få svar på sina frågor och funderingar kring sitt nya boende. Det ger oss en bra uppfattning om varje spekulants möjligheter och förutsättningar samt ett bättre utgångsläge och möjlighet för oss att föra affären framåt.