Att sälja din bostad med Triwas

Det är många känslor förknippade med att sälja sitt hem oavsett vad anledningen är. Vi vill ta oss tid och kunna erbjuda dig och din bostad den uppmärksamhet som ni förtjänar. Vi vill göra det i ett nära samarbete med dig, för det finns ingen som känner ditt hem bättre än du gör.

När du ger oss förtroendet att sälja din bostad så börjar vi alltid med ett besök hemma hos dig där vi får lära känna ditt hem. Vi berättar om våra tankar kring prisläget och hur vi på bästa sätt kan hjälpa dig med tips och råd på enklare insatser som kan påverka slutpriset. Allt för att du ska vara så väl förberedd inför försäljningen som möjligt.

Vi samarbetar med några av marknadens bästa fotografer, stylister och besiktningsmän där vi tillsammans lyfter fram det unika med just ditt hem och presenterar det på ett attraktivt och genuint sätt.

Marknadsföringen är koncentrerad till att nå så många potentiella kunder som möjligt både via våra breda nätverk och på sociala medier där vi även lägger sponsrade inlägg.

Genom att tillsammans vara väl förberedda så ger vi dig de absolut bästa förutsättningarna för en riktigt bra bostadsaffär.

För oss är det en självklarhet att vara ordentligt pålästa inför visningarna så att vi kan svara på frågor kring allt från konstruktionen på huset, årsredovisningar, var de serverar den bästa koppen kaffe till hur solen står i trädgården på sommaren. Vi lägger mycket tid på visningarna och har aldrig öppna visningar där man som intressent ofta måste trängas med alldeles för många andra intressenter samtidigt, vi vill ha gott om utrymme när vi visar upp ditt hem. Med dubbel mäklarnärvaro så ger vi alla intressenter möjlighet att ställa sina frågor till oss så att de när de lämnar visningen, i lugn och ro kan ta beslut om just din bostad skulle kunna vara deras nya drömbostad. Vi erbjuder även digitala visningar för den som önskar det.

Vi vet hur vi ska göra för att föra affären framåt. En viktig del i det är uppföljning och återkoppling efter visningen och att hantera budgivningen på bästa sätt för att sedan knyta ihop affären.

Vår målsättning är alltid att du ska känna dig trygg genom hela processen och vi finns här för dig om du har frågor eller funderingar kring försäljningen eller de juridiska och skattemässiga bitarna.

Tveka inte att höra av dig till oss så berättar vi mer om hur vi kan hjälpa just dig med din försäljning.


Är det dags att byta bostad?

Välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering och offert.