Exklusivt erbjudande till Ljungens seniorer

Det är många känslor förknippade med att sälja sitt hem oavsett vad anledningen är. Startsträckan kan vara både kort och lång och det är många frågor man vill reda ut innan man tar steget att flytta.

Vi erbjuder alltid ett förutsättningslöst, kostnadsfritt och rådgivande möte där vi ofta kommer in väldigt tidigt i processen. Detta för att börja med en värdering så man har en uppfattning var man står rent ekonomiskt. Vidare kan vi hjälpa till med att ge tips på vad man kan tänka på att eventuellt fixa till innan man säljer och givetvis förklara hur uppskovsreglerna ser ut och hur mycket man behöver skatta vid en försäljning.

Ni får alltid träffa oss båda då vi på Triwas alltid arbetar tillsammans med alla försäljningar. Vi är övertygade om att dubbel mäklarnärvaro genom hela processen och framför allt på visningar ger såväl köpare och säljare den uppmärksamhet och trygghet som alla förtjänar.

Som medlem i Ljungens Seniorer får ni utöver ett informativt och möte

  • Kostnadsfri värdering *
  • Flyttstädning
  • Deklarationshjälp
  • Ett förmånligt arvode

* Gäller muntlig värdering. Vid en skriftlig värdering som kan användas till bank för att se över lån och amortering utgår en kostnad på 1.495 kr (ordinarie pris 1.995 kr).

Går ni i flyttankar, även om det är tidigt i processen, bjud hem oss för ett kostnadsfritt och rådgivande möte.

Vi tar oss helt enkelt tid och erbjuder dig och din bostad den uppmärksamhet som ni förtjänar. Och vi vill göra det i ett nära samarbete med dig, för det finns ingen som känner ditt hem bättre än du gör.

Vår målsättning är alltid att du ska känna dig trygg genom hela processen och vi finns här för dig om du har frågor eller funderingar kring försäljningen eller de juridiska och skattemässiga bitarna.

"Daniel och Jessica gjorde ett fantastiskt jobb med försäljningen av vår villa. Vi är extremt nöjda med deras insats och vill ge dem våra varmaste rekommendationer. De var professionella, engagerade och mycket lyhörda för våra önskemål och idéer under hela processen. De har stor kunskap om marknaden och gav oss värdefulla råd för att hantera vår försäljning. Kommunikationen var smidig och vi kände oss väl informerade och involverade i varje steg. Vi är verkligen tacksamma för deras hjälp och kan varmt rekommendera Daniel och Jessica som mäklare."

Vill du boka ett rådgivande möte?

Fyll i formuläret så kontaktar vi dig för tidsbokning. Rådgivning och värdering är förutsättningslös och kostnadsfri.

Mäklare Daniel och Jessica

En personligare mäklarbyrå

Jessica är uppväxt i Ljunghusen och idag bosatt i Höllviken och Daniel är uppvuxen och bosatt i Skanör. Vi startade Triwas Fastighetsförmedling med utgångspunkt att ge varje säljare och köpare mer uppmärksamhet, tid och engagemang.

Kontakta oss gärna

Jessica Gransten
0704 – 52 41 44
jessica@triwas.se

Daniel Wigren
0704 – 52 41 49
daniel@triwas.se